Geszler Dorottya számára mozgalmasan telt az idei év, noha még nincs is vége. Ősszel férjhez ment a lánya és a boldog örömanya a szépsége mellett a fittségére is figyelt. Pilates oktatóként tudja, a mozgás az egyik kulcseleme, hogy testileg-lelkileg egészségesnek érezze magát, ezért azt is fontosnak tartotta mindig, hogy lányának is átadja a mozgás örömét.

Geszler Dorottya és lánya, Laura között nagyon szoros anya-lánya viszony alakult ki. A műsorvezető számára nem is volt kérdés, hogy Laurával tart, amikor menyasszonyi ruha próba előtt álltak.

„Felkészültem rá, hogy legalább 200 szalonba el fogunk menni, mire megtaláljuk a megfelelő ruhát. Éppen ezért hatalmas meglepetésként ért, hogy rögtön az első helyen rábukkantunk arra, amit megálmodott. Az én ruhám éppen az ellenkezője volt: az esküvő előtti napon sikerült kiválasztanom és még akkor igazították rám, így tényleg az utolsó pillanatban lett kész” – mesélt az izgalmakról Geszler Dorottya, aki ma már jól tudja, hogy a stresszesebb időszakokban a mozgás kiváló segítség.

„A Pilates ma már szerves része az életemnek, de emellett igyekszem minél többféle mozgásformát is végezni, edzőterembe is szívesen járok. Azt viszont már megtapasztaltam, hogy a gyakori igénybevételtől könnyen kialakulhat ízületi fájdalom, ami ellehetetlenítheti a mindennapos mozgást. Ezek a fájdalmak, már a gyermekkorban is jelentkezhetnek. ” – árulta el a műsorvezetőnő, aki a lánya révén megtapasztalta már ezt.

„Laura magas, vékony gyerek volt. Hirtelen nőtt és folyamatos fájdalmai voltak. Akadt olyan sport, amit éppen emiatt kellett abbahagynia. Hiába jártunk orvostól-orvosig nem jöttek rá, hogy mi lehet az oka. Bár 10-15 évvel ezelőtt ez még nem volt olyan természetes, ma már ezeket a fájdalmakat különböző készítményekkel könnyedén enyhíteni lehet” – mondta Geszler Dorottya.

Az egykori Miss Hungary döntőse tudatosan tesz azért, hogy ne csak fitten tartsa magát, hanem egészséges is maradjon

„A pilates kifejezetten olyan mozgásforma, melynek segítségével megnő az izmok és az ízületek állóképessége és csökken a sérülékenység. Emellett bármilyen életkorban végezhető. Természetesen igyekszem odafigyelni az étkezésre és rendszeresen szedek Colafit tiszta kollagént, ami nem csak a bőrömre, hanem az ízületeimre is jó hatással van” – mondta Dorottya.