Összefogásra és támogatásra hívnak fel az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő nagykövetei: ismert színészek, zenészek, orvosok és vállalatok is csatlakoztak a kampányhoz.

Dombóvári István, Dr. Kulja András, Malek Andrea, Szinetár Dóra, Young G Béci, a Kowalsky meg a Vega és társaik nem kevesebbet vállaltak, mint hogy követőikkel összefogva elérik az általuk kitűzött adományösszeget, amiből a Mentőalapítvány korszerű mentéstechnikai eszközökkel fejlesztheti a mentőautókat. Így bajtársaik mindig a legjobb felszereltséggel indulhatnak a bajbajutottakért. És hogy kik is a nagykövetek, az megtekinthető az Országos Mentőszolgálat Alapítvány honlapján, ahol bárki csatlakozhat az összefogáshoz:

https://eletmentok.mentoalapitvany.hu/nagykovet/

„A mentők érted, értem, értünk dolgoznak, nekik igazán hivatásuk az életmentés. Az adományokból speciális égési kötszerekkel, mellkaskompressziós készülékekkel, innovatív defibrillátorokkal szerelik fel a mentőautókat. Csupa hasznos és korszerű eszköz, ráadásul a Mentőalapítvány a fővárosban és vidéken is támogatja a mentőállomásokat.” – mondta el Csuja Imre, aki jószolgálati nagykövetként már több mint 7 éve segíti az alapítvány munkáját.

A Mentőalapítvány kampányához természetesen nagykövetként és adományozóként is bárki csatlakozhat.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványról:

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványt az összes magyarországi mentőállomásért és társaikért tenni akaró mentődolgozók hozták létre 2004-ben. Hiszünk a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban és a segítségnyújtás örömében. Pénzbeli és szakmai segítségnyújtással járulunk hozzá a hatékonyabb, gyorsabb és szakszerűbb betegellátáshoz. Közhasznú alapítványunk azért a 8500 mentődolgozóért tevékenykedik, akik az év 365 napján állnak készenlétben, hogy minden nap újjászülethessen valaki.